PRIMA PETRECERE
A MICUTULUI VOSTRU

Venirea pe lume a unui copil este o minune si o bucurie in orice familie! Petrecerea de bun venit in viata voastra, prima petrecere a micutului trebuie sa fie unica, la fel ca dragostea voastra pentru el. Botezul este un eveniment cu o mare incarcatura emotionala pentru intreaga familie. Grija cu care ii alegi numele sau parintii spirituali trebuie sa continue cu atentia acordata detaliilor pentru cea mai reusita petrecere de botez.

Cum?
Pur si simplu, prin sprijinul complet dat de o echipa de profesionisti, cu experienta indelungata. Pe tot parcursul organizarii si desfasurarii evenimentului, suntem langa voi, gata de orice provocare. Detaliile care fac diferenta, dar si schimbarile majore, care pot determina cursul celui mai important eveniment din viata voastra si a micutului vostru, ne preocupa in egala masura.

Bucuria nu se uita niciodata.
Pentru ca e a voastra. Pentru ca e despre voi.

NOU!
Rambursarea avansului in caz de pandemie!

          

          

          

HAI SA NE VEDEM

Bucuria depinde de voi si tine de noi sa asiguram scenariul perfect pentru cele mai reusite momente de la petrecerea de bun venit a puiului vostru. Suntem langa voi, pregatiti sa va ajutam sa lasati bucuria sa se intample.
Programeaza o intalnire cu unul dintre consultatii Jubile:


Sau completeaza formularul de mai jos, iar unul dintre consultantii Jubile te va contacta:

Special pentru ca e al vostru. Frumos pentru ca e despre voi.
Jubile. Pur si simplu bucurie.

          

Copyright © 2019 Jubile The Ballroom.