GABRIELA CRISTEA,
botez de poveste pentru micuta Iris

Gabriela Cristea si Tavi Clonda au avut parte recent de unul dintre cele mai emotionante momente din viata, botezul mezinei lor, Thea Iris Selena desfasurat la Jubile Concept. Nasii micutei au fost Cristina Siscanu si Madalin Ionescu a caror fetita a fost si ea protagonista unui botez de basm in aceeasi locatie.

Intreg evenimentul a fost dominat de nuante de violet, culoare aleasa datorita numelui micutei. De la salonul luminat in nuante de violet, decoratiunile florale dominate de irisi, pana la preparatele sofisticate ornate creativ cu flori mov, toate au contribuit la crearea unei atmosfere speciale.

Gabriela Cristea si Tavi Clonda au vrut sa marcheze si casatoria lor religioasa din urma cu 2 saptamani, dar si bucuria crestinarii mezinei lor la petrecerea de botez de la Jubile printr-un dans special. Cei doi au dansat pe melodia compusa special de Tavi si dedicata Gabrielei si fiicelor lor – Thea Iris Selena si Bella Victoria Margot. Versurile piesei sunt inspirate din povestea lor de dragoste si cum ii spune si titului, `Castigatori`, in piesa Tavi isi exprima fericirea pe care o simte pentru reusitele familei lor. Intreg momentul a fost unul extrem de emotionant, atat pentru cei doi parinti cat si pentru invitati, induiosati de mesajul cantecului.

Cei peste 100 de invitati la petrecere au fost rasfatati cu un meniu de top, cu preparate inspirate din bucataria frantuzeasca.Pentru unul dintre cele mai fericite evenimente din viata lor, Gabriela si Tavi au avut de ales dintre mai multe preparate propuse de Chef-ul Jubile si s-au decis asupra unui meniu sofisticat si modern, menit sa satisfaca si cele mai pretentioase gusturi.

Piesa de rezistenta a meniului, ce i-a cucerit de-a dreptul pe toti invitatii a fost Pulpa de Rata cu servita cu garnitura de Cartofi Dauphinoise, varza caramelizata si sos de fructe de padure. Rata este una dintre cele mai apreciate si mai gustoase carnuri de pasare. Bucatarii Jubile o prepara astfel in cat se topeste in gura. Carnea este tinuta intr-o marinada speciala si apoi coapta lent astfel incat sa fie rumena si crocanta la exterior si frageda la interior.

Si pestele pregatit a fost unul deosebit, un Somon insotit de o delicatesa venita din Asia – Crevete Black Tiger si o garnitura reteta speciala cu legume dulci si sos lemon butter.

La botezul micutei Iris au fost prezente o multime de celebritati, printre care Adelina Pestritu, Oana Roman, Andrei Stefanescu, Adina Buzatu si Anca Ciota.

„Am ales Jubile Concept pentru experienta si profesionalismul lor.Oamenii de aici ne-au consiliat in cele mai mici detalii pentru ca evenimentul nostru sa fie perfect, iar noi sa ne bucuram cu adevarat de emotia crestinarii fetitei noastre, fara niciun fel de stres”, ne-a declarat Gabriela Cristea.

          

CUM SA FII O MIREASA ZEN?
3 tips-uri ca sa te bucuri cu adevarat de nunta

Fie ca visezi la o nunta restransa, fie ca iti doresti ca toate rudele, prietenii si colegii sa-ti fie aproape in cel mai emotionant moment al vietii voastre in doi, planificarea e la fel de importanta. Daca vrei sa te bucuri cu adevarat de nunta, fara niciun fel de stres, ocupa-te din timp de 3 lucruri care iti vor face viata mai usoara.

Alege!
Alege din timp locatia care sa raspunda perfect asteptarilor tale. Fie ca e vorba despre un spatiu generos care se pliaza perfect pe tematica aleasa de voi, fie ca alegi o locatie mai mica pentru a sarbatori alaturi de cei foarte apropiati, e important sa mergi pe mana specialistilor cu experienta. Ei stiu perfect, de exemplu, ce tip de vin se potriveste meniului ales de tine, cand si cum trebuie servit. Unele locatii iti spun la dispozitie si un wedding planner. Acesta e foarte pretios, mai ales ca are la activ zeci de nunti si sute de miri fericiti. Asculta-i sugestiile si decideti impreuna.

Deleaga!
Decideti din vreme cine va avea cele mai importante roluri. Nasii, domnisoarele si cavalerii de onoare, pe langa faptul ca va vor fi alaturi in ziua cea mare, vor fi incantati sa-si asume sarcini si sa va scuteasca pe voi de stresul alegerilor si al drumurilor nesfarsite. Mergi pe mana lor, abia asteapta sa va surprinda!

Bucura-te de nunta!
Dupa ce ai bifat primii pasi pentru o nunta fara stres, asigura-te ca toti cei prezenti isi vor aminti mereu de ziua nuntii voastre. Pregatiti momente speciale pentru intreaga seara, astfel nu va trebui sa alergati tot timpul printre invitati ca sa va asigurati ca se simt bine. Muzica live, cabinele foto sunt elemente care vor reusi sa-i anime pe toti cei prezenti, timp in care voi va puteri bucura unu de celalalt.

Ai bifat toate cele de mai sus! Felicitari! In cazul acesta iti vei putea incepe ziua nuntii cu un moment de relaxare. Ce pui de o vizita la SPA?

          

MARIO FRESH
petrecere pana-n zori la 20 de ani!

Mario Fresh a sarbatorit pe 8 august la Jubile Concept aniversarea a 20 de ani, cu o zi mai devreme, pentru a se strecura atat el cat si invitatii sai printre concertele programate.

O petrecere demna de un superstar! Covorul rosu, un candy bike spectaculos, meniul foarte apreciat din care au nu au lipsit preparate semnate de Chef Sorin Bontea si Chef Catalin Scarlatescu si cel mai nou trend, mixology bar-ul, au fost doar cateva dintre surprizele pregatite pentru invitati.

I-au fost alaturi familia, prietenii si colaboratorii care au dansat si mai ales au cantat pana in zori, interpretand toate piesele de top ale celor prezenti.
Ca la 20 de ani s-au distrat impreuna cu Mario Fresh, Alexia Eram, iubita lui, Alex Velea si gasca GoldenGang, Antonia, Andreea Esca, Smiley, Dorian Popa, Gina Pistol si multi altii.

„A fost exact cum mi-am dorit: cea mai tare petrecere din viata mea!” ne-a declarat Mario emotionat.

          

Uite ce meniu sofisticat a ales GABRIELA CRISTEA pentru botezul fetitei ei

Motiv de sarbatoare in familia Gabrielei Cristea si a lui Tavi Clonda. Pe 6 septembrie, fetita lor, Thea Iris Selena va fi cel mai rasfatat copil, atat de catre parintii lui, cat si de nasi, Madalin Ionescu si Cristina Siscanu. Cele mai frumoase idei au fost puse in practica pentru marea petrecere. Bauturi rafinate, preparate sofisticate, un program artistic spectaculos, intr-o locatie cu un design aparte.

Pulpa de Rata, Cartofi Dauphinoise, varza caramelizata cu sos de fructe de padure, Somon cu Creveti Black Tiger, legume dulci cu sos lemon butter, Roast Beef cu Sos Remoulade, Filé de Porc cu Sos de Prune, sunt doar o parte din preparatele alese pentru a delecta papilele gustative ale invitatiilor.

Pentru unul dintre cele mai fericite evenimente din viata lor, Gabriela si Tavi au avut de ales dintre mai multe preparate si s-au decis asupra unor preparate soficsticate si savuroase, un meniu modern, menit sa satisfaca si cele mai pretentioase gusturi.

Preparatul – piesa de rezistenta a meniului, propunerea Chef-ului Jubile, ce i-a cucerit de-a dreptul la degustare pe Gabriela si Tavi a fost Pulpa de Rata cu sevita cu garnitura de Cartofi Dauphinoise, varza caramelizata si sos de fructe de padure. Rata este una dintre cele mai apreciate si mai gustoase carnuri de pasare. Bucatarii Jubile o prepara astfel in cat se topeste in gura. Carnea este tinuta intr-o marinada speciala si apoi coapta lent astfel incat sa fie rumena si crocanta la exterior si frageta la interior.

Cei doi au ales la peste sa isi rasfete invitatii cu un Somon insotit de o delicatesa venita din Asia – Crevete Black Tiger si o garnitura reteta speciala Jubile cu legume dulci si sos lemon butter. Aperitivul ales este unul modern cu delicatese care cu siguranta ii vor incanta pe invitati.

Tortul micutei Thea Iris Selena va fi unul special, atat in ceea ce priveste gustul cat si design-ul, in ton cu tema petrecerii.

          

MARIO FRESH
se pregateste de o super petrecere!

Mario Fresh, unul dintre cei mai urmariti artisti ai tinerei generatii, implineste vara aceasta 20 de ani si a inceput deja pregatirile pentru a marca marele eveniment.

Mario a ales Jubile Concept, o locatie spectaculoasa cu piscina, pentru o petrecere demna de un superstar. Covorul rosu, focurile de artificii, un candy bar spectaculos, un meniu din care fac parte preparate semnate de Chef Sorin Bontea si Chef Catalin Scarlatescu si cel mai nou trend, mixology bar-ul,sunt cateva dintre surprizele unei petreceri fabuloase care ii vor face pe toti invitatii sai sa se simta adevarate superstaruri.

Printre invitati vor fi desigur, Alexia Eram, iubita lui, Alex Velea si gasca GoldenGang, colaboratori, prieteni si cativa dintre cei mai norocosi fani ai sai care raspund provocarii lansate de el pe Instagram.

“Abia asteptam sa schimb prefixul si cu ocazia asta o sa am cea mai super petrecere alaturi de toti prietenii mei!” ne-a declarant Mario.

          

GABRIELA CRISTEA,
pregatiri intense pentru botez si nunta

Pregatiri sunt in toi pentru Gabriela Cristea si Tavi Clonda care au ales sa sarbatoareasca crestinarea celei mai mici dintre fetite, dar si cununia lor religioasa la Jubile Concept.

Fericitii parinti au intrat in febra pregatirilor pentru doua dintre cele mai frumoase si emotionante evenimente din familia lor. Dornici de o locatie speciala, unde sa-si sarbatoreasca din plin iubirea si bucuria venirii unui nou membru in familie, cei doi au ales centrul de evenimente Jubile si au stabilit ca petrecerea va avea loc pe 6 septembrie.

“Cautam o locatie frumoasa, un spatiu generos. Vor fi multi copii, desigur. Am fost la Jubile de multe ori, inclusiv la botezul Petrei (n.r. fiica nasilor, Cristina Siscanu si Madalin Ionescu). Am fost impresionati de fiecare data de locatie si de profesionalismul oamenilor de la Jubile asa ca alegerea a fost simpla” a declarat Gabriela Cristea.

Se pare ca micuta Iris va avea partea la prima ei petrecere de un decor cu adevarat special, dominat de nuante de mov, insiprat de numele ei. Sala, cu un design aparte este perfecta pentru dubla petrecere care se anunta a fi una fastuoasa. Ramane de aflat ce alte surprize vor pregati cei doi pentru invitati.

          

TOP 5
lucruri de incredintat specialistilor ca sa te bucuri din plin de nunta ta

Pregatirile pentru nunta arata de multe ori ca un adevarat maraton, iar cand te apropii de finish, mai ca te-ai aseza confortabil pe canapea sa-ti tragi putin sufletul.

Lucrurile nu trebuie sa fie deloc asa. Nunta este pur si simplu bucurie, daca alegi sa incredintezi specialistilor lucurile care consuma o gramada de timp si energie. Ei se vor ocupa in detaliu de organizare, in timp ce tu te poti bucura de emotia fiecarui moment. E important sa alegi un furnizor cu experienta, e evenimentul vietii tale, chiar nu ai timp de experimente.

1. LOCATIA – trebuie sa fie una adaptabila conceptului nuntii tale, indiferent ca visezi o nunta la piscina sau una inspirata de filmul tau preferat. Daca optezi pentru o nunta in aer liber, asigura-te ca locatia aleasa are si un back-up pentru ploaie, un spatiu la fel de specataculos in care invitatii sa se poata distra in voie.

2. MENIUL – trebuie sa satisfaca gusturi dintre cele mai diverse. Daca vrei sa iti impresionezi invitatii poti chiar opta pentru meniurile concepute de chefi celebri. In plus, alege sa-ti rasfeti invitatii fie cu un Cheese bar, un Ice cream Bike sau un Secret Garden Candy bar, pentru ca ei sa guste din plin fiecare moment al nuntii tale. E posibil ca o parte dintre invitatii vostri sa fi vegetarieni sau pot avea diferite intolerante alimentare. Specialistii iti vor aminti aceste lucruri si vor crea meniuri dedicate pentru acestia.

3. SET UP-ul salii – e important sa tii cont de sfaturile expertilor pentru a te asigura ca vei avea parte de nunta visata. In baza recomandarilor lor, iti va fi simplu sa alegi detaliile care fac diferenta, aranjamentele florale perfecte sau spatiul alocat ringului de dans, astfel incat toti invitatii sa se bucure alaturi de tine de magia momentului. Ai incredere in specialisti, ei au la activ organizarea a mii de nunti, tu, cel mai probabil, esti la prima.

4. TORTUL – este un moment-cheie al nuntii, cand toate privirile sunt indreptate catre voi. Singura ta misiune e aceea de a comunica expertului aroma ta preferata. La ce ora ajunge si cum va arata, chiar n-ar trebui sa te preocupe, daca ai ales furnizorul potrivit.

5. FOTO&VIDEO – ce ramane dupa nunta e bucuria traita de voi in fiecare moment. Asigura-te ca ai langa tine cel mai talentat fotograf, o cabina foto pentru cele mai amuzante momente cu invitatii si cele mai spectaculoase cornere pentru selfie-uri spectaculoase. Nu merge pe mana unui prieten caruia ii place sa faca fotografii, e posibil sa se distreze cot la cot cu voi si sa uite de misiunea incredintata.

Odata ce ai bifat lista de mai sus, te poti bucura cu adevarat de fiecare clipa: de la buchetul prins de bunica mirelui, pana fotografiile facute cu prietenii din copilarie sau la magia primului vostru dans ca sot si sotie. Pentru ca nu-i asa? Bucuria depinde de tine si tine de specialisti sa asigure scenariul perfect pentru cele mai reusite momente din prima zi a vietii voastre impreuna.

          

HAI SA NE VEDEM

Distractia tine de voi si tine de noi sa asiguram scenariul pentru o petrecere cu adevarat memorabila.
Programeaza o intalnire cu unul dintre consultatii Jubile:


Sau completeaza formularul de mai jos, iar unul dintre consultantii Jubile te va contacta:

Special pentru ca e al vostru. Frumos pentru ca e despre voi.
Jubile. Pur si simplu bucurie.

          

Copyright © 2019 Jubile The Ballroom.