fbpx

GABRIELA CRISTEA,

botez de poveste pentru micuta Iris

Nunta Botez Salon Ballroom Evenimente Corporate Party Birthday Aniversare Bucuresti - Jubile The Ballroom

GABRIELA CRISTEA,

botez de poveste pentru micuta Iris

Gabriela Cristea si Tavi Clonda au avut parte recent de unul dintre cele mai emotionante momente din viata, botezul mezinei lor, Thea Iris Selena desfasurat la Jubile Concept. Nasii micutei au fost Cristina Siscanu si Madalin Ionescu a caror fetita a fost si ea protagonista unui botez de basm in aceeasi locatie.

Intreg evenimentul a fost dominat de nuante de violet, culoare aleasa datorita numelui micutei. De la salonul luminat in nuante de violet, decoratiunile florale dominate de irisi, pana la preparatele sofisticate ornate creativ cu flori mov, toate au contribuit la crearea unei atmosfere speciale.

Nunta Botez Salon Ballroom Evenimente Corporate Party Birthday Aniversare Bucuresti - Jubile The Ballroom

Gabriela Cristea si Tavi Clonda au vrut sa marcheze si casatoria lor religioasa din urma cu 2 saptamani, dar si bucuria crestinarii mezinei lor la petrecerea de botez de la Jubile printr-un dans special. Cei doi au dansat pe melodia compusa special de Tavi si dedicata Gabrielei si fiicelor lor – Thea Iris Selena si Bella Victoria Margot. Versurile piesei sunt inspirate din povestea lor de dragoste si cum ii spune si titului, `Castigatori`, in piesa Tavi isi exprima fericirea pe care o simte pentru reusitele familei lor. Intreg momentul a fost unul extrem de emotionant, atat pentru cei doi parinti cat si pentru invitati, induiosati de mesajul cantecului.

Cei peste 100 de invitati la petrecere au fost rasfatati cu un meniu de top, cu preparate inspirate din bucataria frantuzeasca.Pentru unul dintre cele mai fericite evenimente din viata lor, Gabriela si Tavi au avut de ales dintre mai multe preparate propuse de Chef-ul Jubile si s-au decis asupra unui meniu sofisticat si modern, menit sa satisfaca si cele mai pretentioase gusturi.

Nunta Botez Salon Ballroom Evenimente Corporate Party Birthday Aniversare Bucuresti - Jubile The Ballroom

Piesa de rezistenta a meniului, ce i-a cucerit de-a dreptul pe toti invitatii a fost Pulpa de Rata cu servita cu garnitura de Cartofi Dauphinoise, varza caramelizata si sos de fructe de padure. Rata este una dintre cele mai apreciate si mai gustoase carnuri de pasare. Bucatarii Jubile o prepara astfel in cat se topeste in gura. Carnea este tinuta intr-o marinada speciala si apoi coapta lent astfel incat sa fie rumena si crocanta la exterior si frageda la interior.

Si pestele pregatit a fost unul deosebit, un Somon insotit de o delicatesa venita din Asia – Crevete Black Tiger si o garnitura reteta speciala cu legume dulci si sos lemon butter.

La botezul micutei Iris au fost prezente o multime de celebritati, printre care Adelina Pestritu, Oana Roman, Andrei Stefanescu, Adina Buzatu si Anca Ciota.

Am ales Jubile Concept pentru experienta si profesionalismul lor. Oamenii de aici ne-au consiliat in cele mai mici detalii pentru ca evenimentul nostru sa fie perfect, iar noi sa ne bucuram cu adevarat de emotia crestinarii fetitei noastre, fara niciun fel de stres.

Citeste si

Social Media

Afla care sunt ultimele stiri

Inscrie-te la Newsletter!

No spam, notifications only about new products, updates.

Jubile PIPERA (3 saloane)

Sos. Pipera nr. 48 – 50, Bucuresti
pipera@jubile.ro

Jubile CONCEPT (5 saloane)

Strada Emil Racovita nr. 7, Pipera
office@jubile.ro

HAI SA NE VEDEM

Bucuria depinde de voi si tine de noi sa asiguram scenariul perfect pentru cele mai reusite momente din prima zi a vietii voastre in doi. Suntem langa voi, pregatiti sa va ajutam sa lasati bucuria sa se intample.
Programeaza o intalnire cu unul dintre consultatii Jubile:

Sau completeaza formularul de mai jos, iar unul dintre consultantii Jubile te va contacta:

Follow Us

Copyright © 2021 – Jubile The Ballroom | Termeni si conditii

Call Now Button