Termeni si conditii

  1. Termeni si conditii

Jubile Ballroom administreaza datele personale primite pe parcursul utilizarii paginilor web in conformitate cu dispozitiile legislatiei in vigoare privind protecția datelor personale si difuzarea datelor de interes public (in conformitate cu prevederile Legii 677/2001).

In cazul in care dumneavoastra puneti în mod voluntar la dispozitia Jubile Ballroom orice date cu caracter personal, prin aceasta va dati acordul ca Jubile Ballroom, in scopul si pe durata determinata de specificul tranzactiei, sa inregistreze aceste date si sa le administreze.

Jubile Ballroom utilizeaza informatiile personale pentru o mai buna intelegere a nevoilor dumneavoastra, pentru a va ajuta sa finalizati tranzactii sau comenzi, de a comunica, pentru a va oferi servicii si suport, pentru a va tine la curent cu serviciile furnizate si cu ofertele speciale si de sezon. Ocazional, folosim informatiile furnizate pentru a lua legatura cu dumneavoastra în scopul unor cercetari referitoare la serviciile furnizate de noi, in scopul de a optimiza serviciile oferite si de a fi pe masura exigentelor dumneavoastra. Respectam caracterul privat si securitatea informatiei furnizate atunci cand utilizati acest website, inclusiv a datelor cu caracter privat, scop în care aplicam prezenta politica de confidentialitate.

  1. Inregistrarea Datelor

Pentru vizualizarea informatiilor puse la dispozitie pe website-ul www.jubile.ro nu este necesara oferirea datelor personale, insa pentru utilizarea serviciilor de rezervari online, cariere, abonare Newsletter si contactare sunt necesare anumite date personale. De asemenea, trimitand datele dvs de contact prin intermediul siturilor noastre, sunteti de acord implicit sa primiti comunicari comerciale, putand sa va dezabonati oricand.

  1. Utilizarea datelor

Jubile Ballroom utilizeaza datele personale puse la dispozitie, insa nu in exclusivitate, in urmatoarele scopuri: onorarea comenzilor de rezervari online, comunicarea de informatii despre noile produse, servicii si oferte speciale, etc.

Completarea de catre Utilizatori a formularelor pe site echivaleaza cu acceptarea neconditionata ca aceste date sa fie incluse in baza de date a jubile.ro si cu utilizarea si prelucrarea de catre jubile.ro, afiliatii si colaboratorii acestora pentru desfasurarea activitatilor enumerate mai sus, inclusiv, dar nelimitandu-se la furnizori de servicii de servicii de marketing, curierat, servicii de plata / bancare.

  1. Securitatea datelor

Pentru evitarea utilizarii fara drept a datelor personale, Jubile Ballroom utilizează proceduri interne și tehnologii de securitate, pentru a proteja datele cu caracter personal colectate din website-ul www.jubile.ro

Site-ul nostru poate conține legaturi spre alte pagini de web, in afara controlului nostru. Daca accesati aceste linkuri veti accesa pagini de web ce pot avea politici de confidențialitate diferite de cele ale Jubile Ballroom.

  1. Informare

Nu sunteti obligat(a) sa ne furnizati datele dumneavoastra in scopurile mentionate la articolul 1 de mai sus. Pentru datele furnizate de dumneavoastra prin intermediul acestui site, asiguram administrarea acestora în conditii de siguranta si va garantam drepturile prevazute de Legea 677/2001 privind protectia persoanelor cu privire la prelucrarea datelor cu caracter personal si libera circulatie a acestora si de Legea 506/2004 privind prelucrarea datelor cu caracter personal si protectia vietii private in sectorul comunicatiilor electronice (dreptul de acces, de interventie, de a nu fi supus(a) unei decizii individuale, de a va adresa justiţiei, de a va opune în viitor prelucrarii si de a solicita stergerea lor). Pentru exercitarea acestor drepturi ne puteti scrie la urmatoarea adresa: office@jubile.ro.

  1. Legislatie

Respectam cerintele Legii nr. 677/2001 pentru protectia persoanelor cu privire la prelucrarea datelor cu caracter personal si libera circulatie a acestor date, modificata si completata de Legea nr. 506/2004 privind prelucrarea datelor cu caracter personal si protectia vietii private în sectorul comunicațiilor electronice. Prezenta politica de confidentialitate se supune legislatiei romane in vigoare. In caz de litigiu, se va incerca mai intai o rezolvare pe cale amiabila, in termen de 30 de zile lucratoare de la inregistrarea reclamatiei la sediul nostru. In cazul in care nu se poate ajunge la o intelegere in termenul precizat anterior, va fi considerata competenta instantei judecatoresti din Bucuresti.