bootstrap menu

New Year's Eve 2019

@ Jubile Concept

Mobirise

• SUPER LIVE SHOW PERFORMANCE! Hituri de top, coregrafii inedite, lumini spectaculoase, un adevărat show de senzație cu Antonia, Irina Rimes și ritmuri românești reinterpretate cu Alex Calancea Band.

• MENIU CULINAR PREMIUM - Preparate special concepute pentru petrecerea de Revelion de echipa noastră de Chefi recunoscuți.

• OPEN BAR – ALL NIGHT LONG - Un pachet complet de băuturi în sistem de consum nelimitat.

• LOCAȚIE GRANDIOASĂ, cu un decor aparte și o atmosferă exuberantă.

• ECHIPĂ DE PROFESIONIȘTI, premiați de Casa Regală a României.

Super live show performance!

Hit-uri de top, zeci de dansatori, coregrafii inedite, lumini spectaculoase, cu alte cuvinte un show de senzație îți vor oferi invitatele speciale Antonia și Irina Rimes. Ritmurile autentice românești (hore, sârbe, balade) vor fi prezente într-o variantă modernă, reinterpretată în mod original de Alex Calancea Band.

Meniu culinar special și Open Bar – All Night Long.

Ți-am pregătit un meniu premium, delicios, cu preparate atent selecționate de Chefii noștri și special gândite pentru petrecerea de Revelion și un pachet complet de băuturi în sistem de consum nelimitat.

Locație gradioasa, cu un decor aparte și o atmosferă exuberantă.

Alege pentru seara de Revelion o locație premium și un concept de petrecere de top, gândită până în cel mai mic detaliu pentru o seară memorabilă alături de prieteni sau familie.

New Years Eve 2019 @ Jubile Concept

Super atmosfera de Revelion! Super locație și servire. Am fost un grup de 10 și a fost excelent.

Mi-a plăcut mult aperitivul de la Revelion ... modern, colorat și gustos! Băuturi diverse și ospătari atenți. Iar concertul super tare!!

Am dansat toată noaptea și am cântat ... servirea super și locația este foarte frumoasă.

CONTACT

Adresă:

Strada Emil Racoviță, nr.7, Pipera.

Contact:

Tel: +40 730 733 240