fbpx

Flick si Denisa

se pregatesc de prima petrecere a fetitei lor, Eva Maria

Flick si Denisa

se pregatesc de prima petrecere a fetitei lor, Eva Maria

eveniment emoționant

Flick și sotia lui se pregătesc pentru un eveniment emoționant- prima aniversare a fiicei lor, Eva Maria. Cei doi părinți au decis ca marele eveniment să aibă loc într-o locație spectaculoasă, în pădure, pe malul lacului Snagov, la Jubile by the Lake.

eveniment emoționant

Dacă Denisa și-a dorit ca în meniu să se regăsească preparate vegetariene și cele care au la baza fructe de mare, Flick a mers pe preparatele la gratar, totul sub supravegherea profesioniștilor de la Jubile by the Lake.

Petrecerea de un an a micuței Eva va avea ca temă: Baby Animals, dress code: roz, iar invitații vor avea parte de un candy bar spectaculos, în concordanță cu tematica aleasă de cei doi părinți.

“A fost un an de-a dreptul fascinant și acesta este cu siguranta doar inceputul. Ne bucuram din plin de fiecare secunda, am ales să ne dedicam total acestei perioade magice si sa o creștem pe Eva Maria fara bona sau fara alt gen de ajutor. Suntem doar noi trei mereu si acesta a fost cu siguranta cea mai bjna decizie pe care am luat-o vreodata. Trăim clipe magice împreună, ceea ce formeaza o legatura foarte importanta intre noi trei. De abia asteptam petrecerea, locul pe care l-am ales pentru a petrece aceasta zi foarte importanta pentru noi pare desprins dintr-o poveste, la fel ca viata pe care o trăim”

ne-a mărturisit Denisa

“Sunt extrem de emotionat, la fel cum sunt pentru fiecare lucru nou pe care Eva îl face alături de noi. A fost un prim an minunat și cu siguranță îl vom incheia minunat. Am ales locul perfect pentru a crea o super amintire.

Azi, la fel ca și-altădată,
Facem lucruri ce ne plac.
Face un an a noastră fată
Și-o sărbătorim pe lac.”

ne-a mărturisit Flick

Completeaza formularul de mai jos, iar unul dintre consultantii Jubile te va contacta:

Call Now Button