fbpx

Nunta

IN INIMA NATURII

Nunta

IN INIMA NATURII

DELIGHT

MENU

70

euro/pers.

STARTER
Macarons cu brânză de capră și nuci.
Mouse de brânză cu salsa de trufe și
prosciutto.
Creme Royale cu dulceață de ananas și
fructe proaspete.
Piure de mazăre cu chorizo crocant și
microplante
Tartar de somon cu icre tobiko și susan.
Chessecake risotto și jeleu de rodie.
Mouse din pește afumat cu creveți și ou
de prepeliță.
Rooastbeef cu sos aiolo cu capere.

WARM STARTER
Dumplings cu carne de pui, legume și sos
cu alune și cumin.

FISH
File de somon în crusta de feta și sos de
lime.

TRADITIONAL MAIN COURSE
Sarmale în foi de vița servite cu bacon
crocant, mămăligă și ardei iute.

MAIN COURSE
Pulpă de rață confiată cu sos de rodii cu
cartofi gratinate și salată Iceberg cu ulei
de măsline și lămâie.

SAVOUR

MENU

72

euro/pers.

STARTER
Terină de rață cu fistic și mango.
Mouse de foie gras cu rodie
Mouse blue cheese cu pancetta și de
alune de pădure.
Crevete cu piure de avocado
Ruladă cu sfeclă și brânză de capră.
Mouse de brânză cu gravlax de somon.
Humus cu semințe de susan și rodie.
Ruladă din piept de pui cu merișoare.

WARM STARTER
Dumplings cu legume și sos cu trufe

FISH
File lup de mare servit cu sos de șofran și
piure de spanac

TRADITIONAL MAIN COURSE
Sarmale în foi de varză servite cu bacon
crocant, mămăligă și ardei iute

MAIN COURSE
Mușchi de vită servit cu sos de vin roșu
de Madeira cu cartofi gratinați și broccoli
și mix de salată cu ulei de măsline și
lămâie.

EXCELLENCE

MENU

75

euro/pers.

STARTER
Macarons cu brânză de capră și nuci.
Mouse de brânză cu salsa de trufe și
prosciutto.
Creme Royale cu dulceață de ananas și
fructe proaspete.
Piure de mazăre cu chorizo crocant și
microplante
Tartar de somon cu icre tobiko și susan.
Chessecake risotto și jeleu de rodie.
Mouse din pește afumat cu creveți și ou
de prepeliță.
Rooastbeef cu sos aiolo cu capere.

WARM STARTER
Dumplings cu carne de pui, legume și sos
cu alune și cumin.

FISH
File de somon în crusta de feta și sos de
lime.

TRADITIONAL MAIN COURSE
Sarmale în foi de vița servite cu bacon
crocant, mămăligă și ardei iute.

MAIN COURSE
Pulpă de rață confiată cu sos de rodii cu
cartofi gratinate și salată Iceberg cu ulei
de măsline și lămâie.

GOLD DRINKS

MENU

20

euro/pers.

WHISKY
Chivas Regal 12 yo.
The Glenlivet 12 yo.
Jameson Irish Wiskey
Johnnie Walker Black

TEQUILA
Olmeca Gold
Olmeca Blanco

GIN
Beefeater
Tanqueray

ROM
Bacardi Carta Blanca
Bacardi Carta Negra

LIQUEUR
Sheridan’s

BITTER LIQUEUR
Campari

VERMOUTH
Martini Bianco
Martini Rosso

VODKA
Smirnoff Black
Ketel One
Ostoya Vodka

VIN
Domeniile Ostrov Legio

PLATINUM DRINKS

MENU

35

euro/pers.

WHISKY
Jack Daniel’s
Chivas Regal 18 yo.
Glenfiddich12 YO
Jameson Irish Whiskey
J&B Reserve 15 YO

TEQUILA
Don Julio Blanco
Don Julio Reposado

GIN
Hendrick’s
Monkey 47

ROM
Zacapa Cent 23YO
Diplomatico Reserva

LIQUEUR
Sheridan’s
Disaronno

BITTER LIQUEUR
Campari
Aperol

VERMOUTH
Martini Bianco
Martini Rosso

VODKA
Beluga Noble
Belvedere
Ostoya Vodka

VIN
Cramele Recas

Cei peste 12.000 mp de verde te imbie sa dai frau liber imaginatiei si sa-ti implinesti visurile, creand propria voastra poveste intr-un cadru feeric.

De la interioarele elegante cu peretii vitrati ce ofera un o priveliste unica, pana la padurea bogata si iazul spectaculos, fiecare colt indoor sau outdoor al Jubile Forest poate deveni cadrul perfect pentru cele mai frumoase fotografii.

Completeaza formularul de mai jos, iar unul dintre consultantii Jubile te va contacta:

Follow Us

Copyright © 2021 – Jubile The Ballroom | Termeni si conditii

×