fbpx
Family&Friends

Family&Friends

Jubile Amazing Love Dinner

Sarbatoreste povestea voastra de iubire la Jubile Amazing Love Brunch.

Sambata, 12 februarie, de la ora 18.00, surprinde persoana iubita cu o cina romantica intr-un decor spectaculos, cu preparate speciale in editie limitata si LIVE DJ SET.

Meniu Brunch

80 lei/pers.

LOCURI LIMITATE

Family & Friends

Bucura-te de momentele speciale petrecute alaturi de familie si de prieteni. Ai preparate delicioase, atmosfera calda si un decor spectaculos.

Cei mici au parte de un meniu special GRATUIT si se pot distra in voie la LOCUL DE JOACA.

Meniuri Brunch

70 lei/pers.

REZERVA ACUM

Pe langa spectacolul pregatirilor traditionale pentru Masa de Craciun, cei mici au parte si de alte surprize: loc de joaca si ateliere de Craciun.

REZERVA ACUM

Foto

Foto

Galerie Video

Jubilé CONCEPT

Events • Art • Party
Str. Strada Emil Racoviţă, nr. 7,
Pipera – Voluntari


+40 730 733 240

***

CONTACT

Suna-ne pentru rezervare:

Sau completeaza formularul de mai jos, iar unul dintre consultantii Jubile te va contacta:

Follow Us

Copyright © 2021 – Jubile The Ballroom | Termeni si conditii

MENIU VALENTINE’S DAY

Starter:

• Creme Royale de Vita cu dulceata de ananas, Mousse de branza cu salsa de trufe, Cucumber Maki Roll, Imperator Roll cu Icre de Manciuria  – 300g

Main Course:

• Pulpa de rata confiata cu piure de cartofi cu trufe si sos de portocale – 300 g

Pret: 99 lei, pentru plata online in avans

Pret: 119 lei, pentru plata in locatie.

MENIU VEGETARIAN VALENTINE’S DAY

Starter:

• Humus fin cu fistic si rodie, Mousse de branza cu salsa de fructe, Cucumber Maki Roll, Veggie Maki Roll – 300g

Main Course:

• Dumplings de legume cu sos de alune prajite, rosii coapte si chili – 300 g

Pret: 99 lei, pentru plata online in avans

Pret: 119 lei, pentru plata in locatie.

DESERT

• In Love, Editie speciala – Mousse de ciocolata alba si ciocolata cu zmeura – 250g………32 lei

MENIU BRUNCH INCLUS

Starters:

• Crème Royale de vita cu fructe proaspete si dulceata de ananas
• Scoici gratinate
• Mousse cu crema de branza si salsa de trufe
• Mix mezeluri si branzeturi

Main course la alegere:

• Pui confiat cu sos de vin si piure cu ierburi
SAU
• Halloumi pe plita cu sos de rodie

Pret: 80 lei, pentru plata online in avans

Pret: 99 lei, pentru plata in locatie.

In plus, vei putea alege si alte preparate savuroase din meniul special a la carte, disponibil in locatie.

MENIU BRUNCH

Aperitive:

• Salata de vinete
• Zacusca
• Chiftelute
• Sunculita taraneasca
• Fasole batuta
• Salata de boeuf

Fel principal:

• Sarmale la tuci servite cu mamaliguta si ardei iute

Pret: 70 lei

MENIU BRUNCH DE POST

Gustare:

• Salata de vinete
• Zacusca
• Fasole batuta
• Salata a la russe
• Fasole batuta
• Humus

Fel principal:

• Sarmale de post cu mămăliga și ardei iute

Pret: 70 lei

MENIU BRUNCH A LA CARTE

MAINE COURSE:

• Burger din carne de vita Black Angus cu creveți, camembert și sos aioli
400 g……………59 lei

• Cheeseburger servit cu garnitură de cartofi prăjiti (carne de vita Black Angus, cheddar, castraveți, salata, siracha, ceapa)
500g……………38 lei

• Tagliatelle proaspete cu somon
330g……………48 lei

• Pui coquelet servit cu garnitură de cartofi prăjiți (pregatit la gratar cu ierburi aromatice)
2 pers. – 700g……………84 lei

• Porc Pata Negra Iberico, crescut liber în padure de stejari, cu fulgi de sare, servit cu garnitura de porumb dulce la gratar
400g……………83 lei

• Somon la cuptor sos de unt cu triplu sec și portocale
250g……………64 lei

• Fuji Sushi – 3 persoane (Philadelphia classic roll, Tekka maki, Foie gras roll, Gunkan salmon, Nigiri tuna, Chinese salad, Sashimi squid tentacle, pickled ginger, wasabi, Tuna tartar, Avocado maki, soya sauce, sweet and sour sauce)
40pcs……………219 lei

FRESH BLACK SEA FISH & MUSSELS:

• Scoici proaspete by Chef Catalin Scarlatescu facute pe plită (în sos de vin rosé, cu roșii, unt, usturoi, ardei iute, piper verde, ulei de masline extra virgin, patrunjel și busuioc)
650g……………56 lei

• Guvizi prajiti cu mamaliga si sos de usturoi
450 g……………41 lei

• Lufar pe plita cu sos de lamaie, unt si usturoi
350g……………52 lei

• Calcan la cuptor
1000g……………190 lei

GARNITURI:

• Cartofi la cuptor
150 g……………9 lei

• Legume la gratar, marinate cu ulei de masline, busuioc și parmezan
200g……………20 lei

• Piure cu trufe
200g……………25 lei

• Salata asortata (roșii, castraveți, ceapa roșie, salata iceberg)
140g……………13 lei

DESERT:

• Mousse de ciocolata alba cu cocos și ananas, mousse de ciocolata cu lapte și mousse cu ciocolata alba belgiana
250 g……………31 lei

• Mousse de cafea cu vanilie Bourbon și glazura de ciocolata belgiana
250g……………36 lei

×