
Jubilé CONCEPT
Events • Art • Party
Str. Strada Emil Racoviţă, nr. 7,
Pipera – Voluntari
+40 730 733 240
***
CONTACT
Suna-ne pentru rezervare:
Sau completeaza formularul de mai jos, iar unul dintre consultantii Jubile te va contacta:
Meniu Traditional Gourmet
Bucura-te de o duminica perfecta petrecuta alaturi de familie si de prieteni.
Rasfata-te cu un Meniu Traditional Gourmet conceput de Chef Maria Burlacu si Chef Alex Negoita. Ai preparate delicioase din ingrediente romanesti proaspete, de cea mai buna calitate: peste salbatic din Marea Neagra, preparate din carne de vita Black Angus din Transilvania, iar pentru cei mici, preparate din carne de pasare crescuta in curte.
Petrece o duminica relaxata alaturi de cei dragi, cu preparate savuroase din ingrediente naturale, atmosfera calda si un decor spectaculos.
In timp ce tu te bucuri de momentele speciale, cei mici au parte de super distractie alaturi de animatori.
Meniu Brunch
REZERVA ACUM
Family & Friends
Bucura-te de momentele speciale petrecute alaturi de familie si de prieteni. Ai preparate delicioase, atmosfera calda si un decor spectaculos.
Cei mici au parte de un meniu special GRATUIT si se pot distra in voie la LOCUL DE JOACA.
Meniuri Brunch
REZERVA ACUM
REZERVA ACUM
Events • Art • Party
Str. Strada Emil Racoviţă, nr. 7,
Pipera – Voluntari
+40 730 733 240
***
Suna-ne pentru rezervare:
Sau completeaza formularul de mai jos, iar unul dintre consultantii Jubile te va contacta:
Copyright © 2021 – Jubile The Ballroom | Termeni si conditii
MENIU BRUNCH INCLUS
Starters:
• Crème Royale de vita cu fructe proaspete si dulceata de ananas
• Scoici gratinate
• Mousse cu crema de branza si salsa de trufe
• Mix mezeluri si branzeturi
Main course la alegere:
• Pui confiat cu sos de vin si piure cu ierburi
SAU
• Halloumi pe plita cu sos de rodie
Pret: 80 lei, pentru plata online in avans
Pret: 99 lei, pentru plata in locatie.
In plus, vei putea alege si alte preparate savuroase din meniul special a la carte, disponibil in locatie.
MENIU BRUNCH
STARTERE:
• Salata de vinete coapte pe jar, ceapa și maioneza facuta în casa
200g……………27 lei
• Salata de icre de crap de Dunare
120g……………27 lei
• Paté de bivolita cu dulceata de gutui
280g……………42 lei
• Salata de spanac tanar cu telemea de capra gratinata si seminte de dovleac coapte
250g……………42 lei
• Zacusca cu peste afumat, rosii, ardei, vinete, ceapa
200g……………29 lei
• Mamaliguta cu branza de burduf, smantana si ou de prepelita
300g……………32 lei
SUPE/CIORBE:
• Supa de gaina de curte cu taietei de casa
350ml……………25 lei
• Ciorba de vitel acrita cu bors de casa
350ml……………25 lei
PESTE:
• Guvizi salbatici din Marea Neagra, prajiti cu mamaliga si usturoi
400 g……………41 lei
• Lufar salbatic din Marea Neagra pregatit pe plita cu sos de lamaie, unt si usturoi
350g……………52 lei
• Scoici proaspete din Marea Neagra facute pe plita (în sos de vin rosé, cu roșii, unt, usturoi, ardei iute, piper verde, ulei de masline extra virgin, patrunjel și busuioc)
650g……………56 lei
• Somon la cuptor in sos de unt cu triplu sec si portocale
250g……………64 lei
GRILL & FRIENDS:
• Mici din carne de vita Black Angus si carne de porc cu cartofi proaspeti prajiti
350 g……………35 lei
• Carnati traditionali din carne de vita Black Angus crescuta in Transilvania si carne de porc
250g……………39 lei
• Cocosel glazurat cu cartofi proaspeti prajiti si usturoi
500g……………73 lei
• Snitel de vitel
500g……………75 lei
• Burger din carne de vita Black Angus crescuta in Transilvania, branza de capra Romania, maioneza facuta in casa, castravete proaspat, dulceata de ceapa, salata
500g……………58 lei
• Pulpa de rata confiata pe varza rosie cu sos de fructe de padure
350g……………61 lei
• Vita maturata Black Angus preparata pe plita cu unt, ierburi aromatice si fulgi de sare
100g……………38 lei
GARNITURI:
• Cartofi proaspeti prajiti
300 g……………12 lei
• Legume la gratar
200g……………20 lei
• Piure cu ierburi aromatice
200g……………17 lei
• Mamaliga
200g……………12 lei
• Pita
250g……………12 lei
SALATE:
• Salata Caesar cu piept de curcan, parmezan si salata iceberg
300 g……………38 lei
• Salata din piept de rata cu nuci pecan si zmeura proaspata
300g……………65 lei
DESERT:
• Mousse de ciocolata alba cu cocos și ananas, mousse de ciocolata cu lapte și mousse cu ciocolata alba belgiana
250 g……………31 lei
• Mousse de cafea cu vanilie Bourbon și glazura de ciocolata belgiana
250g……………36 lei
• Mousse de vanilie Bourbon cu mere coapte
250g……………32 lei
MENIU BRUNCH
Aperitive:
• Salata de vinete
• Zacusca
• Chiftelute
• Sunculita taraneasca
• Fasole batuta
• Salata de boeuf
Fel principal:
• Sarmale la tuci servite cu mamaliguta si ardei iute
MENIU BRUNCH DE POST
Gustare:
• Salata de vinete
• Zacusca
• Fasole batuta
• Salata a la russe
• Fasole batuta
• Humus
Fel principal:
• Sarmale de post cu mămăliga și ardei iute
MENIU BRUNCH A LA CARTE
MAINE COURSE:
• Burger din carne de vita Black Angus cu creveți, camembert și sos aioli
400 g……………59 lei
• Cheeseburger servit cu garnitură de cartofi prăjiti (carne de vita Black Angus, cheddar, castraveți, salata, siracha, ceapa)
500g……………38 lei
• Tagliatelle proaspete cu somon
330g……………48 lei
• Pui coquelet servit cu garnitură de cartofi prăjiți (pregatit la gratar cu ierburi aromatice)
2 pers. – 700g……………84 lei
• Porc Pata Negra Iberico, crescut liber în padure de stejari, cu fulgi de sare, servit cu garnitura de porumb dulce la gratar
400g……………83 lei
• Somon la cuptor sos de unt cu triplu sec și portocale
250g……………64 lei
• Fuji Sushi – 3 persoane (Philadelphia classic roll, Tekka maki, Foie gras roll, Gunkan salmon, Nigiri tuna, Chinese salad, Sashimi squid tentacle, pickled ginger, wasabi, Tuna tartar, Avocado maki, soya sauce, sweet and sour sauce)
40pcs……………219 lei
FRESH BLACK SEA FISH & MUSSELS:
• Scoici proaspete by Chef Catalin Scarlatescu facute pe plită (în sos de vin rosé, cu roșii, unt, usturoi, ardei iute, piper verde, ulei de masline extra virgin, patrunjel și busuioc)
650g……………56 lei
• Guvizi prajiti cu mamaliga si sos de usturoi
450 g……………41 lei
• Lufar pe plita cu sos de lamaie, unt si usturoi
350g……………52 lei
• Calcan la cuptor
1000g……………190 lei
GARNITURI:
• Cartofi la cuptor
150 g……………9 lei
• Legume la gratar, marinate cu ulei de masline, busuioc și parmezan
200g……………20 lei
• Piure cu trufe
200g……………25 lei
• Salata asortata (roșii, castraveți, ceapa roșie, salata iceberg)
140g……………13 lei
DESERT:
• Mousse de ciocolata alba cu cocos și ananas, mousse de ciocolata cu lapte și mousse cu ciocolata alba belgiana
250 g……………31 lei
• Mousse de cafea cu vanilie Bourbon și glazura de ciocolata belgiana
250g……………36 lei