fbpx

OANA RADU

Super Petrecere La Jubile

Oana Radu

Super Petrecere la Jubile

OANA RADU

se pregateste pentru unul dintre cele mai emotionante momente din viata unei mame, botezul mezinei sale, Venice Victoria.

O super petrecere la Jubile

alaturi de cei mai buni prieteni

Oana Radu a implinit 30 de ani si a sarbatorit momentul special din viata sa printr-o super petrecere la Jubile, alaturi de cei mai buni prieteni.

Previous slide
Next slide

Vezi cu ce meniu a ales

Oana Radu

sa-si impresioneze invitatii!

Meniul ales de Oana a fost unul cu adevarat deosebit. De la macarons cu branza de capra si trufe, wrap cu somon si icre de Manciuria, pana la tomahawk de porc servit cu porumb dulce si piure de dovleac cu sos chimichurri, nimic nu a lipsit de pe mesele invitatilor.

Oana si-a dorit sa-si surprinda prietenii si a reusit. Sesiunile de live cooking cu scoici plita si bufetul traditional amenajat in gradina Jubile i-au entuziasmat pe toti invitatii. Si pentru decor Oana a ales una dintre variantele propuse de Jubile Concept, astfel incat totul a fost perfect si distractia a durat pana in zori.

Asa cum era de asteptat, Oana a dat tonul petrecerii urcand pe scena si interpretand cateva dintre piesele ei, urmata apoi de prieteni dragi precum Doddy, Alex Botea si Jador.

Si cum nimeni nu poate rezista ritmurilor lor, toti invitatii, printre care Andreea Tonciu si DJ Harra, au dansat pana dimineata.

"Am ales sa-mi serbez ziua de naștere in cel mai minunat loc posibil, la cei de la JUBILE, pentu ca aici am gasit solutia pentru tote problemele mele. Am venit, le-am spus ca vreau sa-mi fac ziua de naștere si oamenii ăștia faini au pregătit totul de la zero. Nu a trebuit sa mă stresez pentru absolut nimic, pana la cele mai mici detalii si aici ma refer la fete de masa, decoratiuni, bar de shot-uri, sesiuni de live cooking."

ne-a mărturisit Oana Radu

Completeaza formularul de mai jos, iar unul dintre consultantii Jubile te va contacta:

Call Now Button