La cel mai important eveniment din viata mea (nr. botezul fiicei) am avut mari emotii si am dorit ca totul sa iasa perfect.
Locatia a aratat superb, servirea excelenta si invitatii mei s-au simtit minunat.
Vreau sa le multumesc celor din echipa Jubile The Ballroom, care au avut grija ca totul sa iasa impecabil.
Andreea Antonescu

Dupa ce ne-a recomandat o prietena Jubile the Ballroom drept cea mai buna si frumoasa locatie pentru organizarea botezului micutului Mihai Maxim, am plecat evident sa o vedem. Am fost placut surprinsi sa aflam ca au mai multe locatii, toate aranjate cu mult rafinament. Am avut ceva batai de cap in alegerea corecta, pentru ca toate arata incredibil. La petrecere toata lumea s-a simtit extraordinar, mancarea a fost delicioasa iar serviciile ireprosabile. Suntem foarte fericiti de alegerea facuta si ne dorim sa revenim sa retraim aceasta experienta. Multumim Jubile the Ballroom!
Bebelusa Oana Ionita

Un eveniment la Jubile este tot ce ti-ai putea dori. Din punct de vedere al serviciilor, al personalului si a absolut tot ce se intampla aici veti fi complet surprinsi pentru ca veti gasi cele mai inalte standarde. Nu cred ca pot compara serviciile de aici cu alte servicii de la alte restaurante. De fiecare data cand am venit pot spune ca am fost 100% multumita de tot ce am gasit aici. Incepand de la meniu, de la aperitiv, la peste, la friptura. Nu mai comparam preturile, pentru ca raportul calitate-pret nu se compara cu nici un alt restaurant. Puteti alege cu incredere 100% Jubile. Nu conteaza locatia, ca suntem in Pipera sau in Decebal personalul este la fel, iar serviciile de aceeasi calitate.
Diana Bisinicu

George s-a ocupat si de organizarea botezului, ajutat de intreaga echipa de profesionisti de la Jubile The Ballrooom.
Din punct de vedere al serviciilor, organizarea salii a fost impecabila: mesele, florile si chelnerii foarte amabili, chiar am fost impresionata de acest loc si de oamenii de acolo.
Cei 200 de invitati au mancat si au dansat pana dimineata. Totul a iesit extraordinar de bine! Nu exista nici un lucru pe care sa il putem reprosa!
Daniela Gyorfi

A fost totul absolut perfect – aranjamentul salii, mancarea, servirea – totul! Nu m-am simtit niciodata asa de bine ca la nunta mea, si asta se datoreaza in mare masura celor de la Jubile, care ne-au facut sa simtim ca nu avem nici un fel de grija, in afara de a ne distra si a ne bucura de petrecerea noastra.
Preluat de pe site-ul miresici.ro


Nunta Sanziana Buruiana

Botezul fiului lui Ionut Dolanescu

Cina regala

Lansare Carte Carmen Bruma

Un desert delicios si sanatos gatit de Carmen Bruma

Petrecere de 1 an pentru fiica Dianei Bisinicu

Botezul baietelului ``Bebelusei`` Oana Ionita

A fost pentru mine cea mai frumoasa aniversare din viata mea si nimic nu poate umbri fericirea pe care o traiesc. Multumesc inca o data JUBILE The BALLROOM pentru locatia superba unde a avut loc petrecerea si pentru profesionalismul demonstrat.
Oana Roman

Am avut parte de o aniversare exact asa cum mi-am dorit. Atmosfera a fost extraordinara la Jubile, servirea ireprosabila, ca de altfel si locatia care a impresionat pe toata lumea.
Am fost inconjurat de prieteni si de iubire ceea ce m-a facut sa simt ca pentru o seara… lumea e a mea.
Alex Velea

Acum dupa ce s-a terminat totul vreau sa va spun tuturor ca ne-am simtit extraordinar de bine aici la Jubile. Locatia este extrordinara, serviciile, macarea au fost extaordinare.
Recomandam din tot sufletul tuturor celor care vor sa faca un eveniment aici ca este locul ideal.
Nicu Paleru

De ziua mea, am ales sa organizez un eveniment in cinstea feminitatii: Sunt frumoasa pentru ca sunt EU.
Am fost destul de exigenta in alegerea locatie, pentru ca imi doream ceva cu foarte mult bun gust.
Cele 10 finaliste ale evenimentului si invitatii mei s-au simtit extrem de bine, si vreau sa le multumesc pe aceasta cale intregii echipe de la Jubile Ballroom.
Iulia Albu

Cei de la jubile sunt super..eu am avut nunta acolo si nu a avut nimeni nimic de reprosat din cei 110 invitati pe care i-am avut…totul a fost ca la carte..servirea impecabila…mancarea super buna..aranjamentele ft frumoase…totul a fost mult peste asteptarile mele…numai cuvinte de lauda pentrut cei de la Jubile…
Preluat de pe site-ul miresici.ro

Acum dupa ce s-a terminat totul vreau sa va spun tuturor ca ne-am simtit extraordinar de bine aici la Jubile. Locatia este extrordinara, serviciile, macarea au fost extaordinare.
Recomandam din tot sufletul tuturor celor care vor sa faca un eveniment aici ca este locul ideal.
Preluat de pe site-ul miresici.ro

Galerie foto SALOANE JUBILE

pentru un eveniment memorabil.

Jubile The Ballroom PIPERA
Soseaua Pipera nr. 48-50, Bucuresti
pipera@jubile.ro

0740.036.669

Jubile The Ballroom DECEBAL
Soseaua Mihai Bravu, nr.223, Bucuresti
office@jubile.ro

0730.733.240