Termeni si conditii

Politica de Confidențialitate


  1. Termeni și condiții

Jubile Ballroom administrează datele personale primite pe parcursul utilizării paginilor web în conformitate cu dispozițiile legislației în vigoare privind protecția datelor personale și difuzarea datelor de interes public (în conformitate cu prevederile Legii 677/2001).

În cazul în care dumneavoastră puneți în mod voluntar la dispoziția Jubile Ballroom orice date cu caracter personal, prin aceasta vă dați acordul ca Jubile Ballroom, în scopul și pe durata determinată de specificul tranzacției, să înregistreze aceste date și să le administreze.

Jubile Ballroom utilizează informațiile personale pentru o mai bună întelegere a nevoilor dumneavoastră, pentru a vă ajuta să finalizați tranzacții sau comenzi, de a comunica, pentru a vă oferi servicii și suport, pentru a vă ține la curent cu serviciile furnizate și cu ofertele speciale și de sezon. Ocazional, folosim informațiile furnizate pentru a lua legatura cu dumneavoastră în scopul unor cercetări referitoare la serviciile furnizate de noi, în scopul de a optimiza serviciile oferite și de a fi pe măsura exigențelor dumneavoastră. Respectăm caracterul privat și securitatea informației furnizate atunci când utilizați acest website, inclusiv a datelor cu caracter privat, scop în care aplicăm prezenta politică de confidențialitate.

  1. Inregistrarea Datelor

Pentru vizualizarea informațiilor puse la dispoziție pe website-ul www.jubile.ro nu este necesară oferirea datelor personale, însă pentru utilizarea serviciilor de rezervări online, cariere, abonare Newsletter și contactare sunt necesare anumite date personale. De asemenea, trimitand datele dvs de contact prin intermediul siturilor noastre, sunteti de acord implicit sa primiti comunicari comerciale, putand sa va dezabonati oricand.

  1. Utilizarea datelor

Jubile Ballroom utilizează datele personale puse la dispozitie, însă nu în exclusivitate, în următoarele scopuri: onorarea comenzilor de rezervări online, comunicarea de informații despre noile produse, servicii și oferte speciale, etc.

Completarea de catre Utilizatori a formularelor pe site echivaleaza cu acceptarea neconditionata ca aceste date sa fie incluse in baza de date a jubile.ro si cu utilizarea si prelucrarea de catre jubile.ro , afiliatii si colaboratorii acestora pentru desfasurarea activitatilor enumerate mai sus, inclusiv, dar nelimitandu-se la furnizori de servicii de servicii de marketing, curierat, servicii de plata / bancare.

  1. Securitatea datelor

Pentru evitarea utilizării fără drept a datelor personale, Jubile Ballroom utilizează proceduri interne și tehnologii de securitate, pentru a proteja datele cu caracter personal colectate din website-ul www.jubile.ro

Site-ul nostru poate conține legături spre alte pagini de web, în afara controlului nostru. Dacă accesați aceste linkuri veți accesa pagini de web ce pot avea politici de confidențialitate diferite de cele ale Jubile Ballroom.

  1. Informare

Nu sunteți obligat(ă) să ne furnizați datele dumneavoastră în scopurile menționate la articolul 1 de mai sus. Pentru datele furnizate de dumneavoastră prin intermediul acestui site, asigurăm administrarea acestora în condiții de siguranță și vă garantăm drepturile prevăzute de Legea 677/2001 privind protecția persoanelor cu privire la prelucrarea datelor cu caracter personal si libera circulație a acestora și de Legea 506/2004 privind prelucrarea datelor cu caracter personal și protecția vieții private în sectorul comunicațiilor electronice (dreptul de acces, de intervenţie, de a nu fi supus(ă) unei decizii individuale, de a vă adresa justiţiei, de a vă opune în viitor prelucrării şi de a solicita ştergerea lor). Pentru exercitarea acestor drepturi ne puteti scrie la următoarea adresă: office@jubile.ro.

  1. Legislație

Respectăm cerințele Legii nr. 677/2001 pentru protecția persoanelor cu privire la prelucrarea datelor cu caracter personal și libera circulație a acestor date, modificată și completatã de Legea nr. 506/2004 privind prelucrarea datelor cu caracter personal și protecția vieții private în sectorul comunicațiilor electronice. Prezenta politică de confidențialitate se supune legislației române în vigoare. În caz de litigiu, se va încerca mai întâi o rezolvare pe cale amiabilă, în termen de 30 de zile lucrătoare de la înregistrarea reclamației la sediul nostru. În cazul în care nu se poate ajunge la o ințelegere în termenul precizat anterior, va fi considerată competența instanței judecătorești din București.